Docenten Fysio Toetstrainer


Met de Fysio Toetstrainer oefenen studenten eenvoudig en op elk moment toetsvragen. Zo bereiden ze zich optimaal voor op een tentamen of examen. De thema's Fysiologie, Neurologie en Beweging en orthopedie zijn nu beschikbaar met meer dan 2600 actuele toetsvragen.

Proefaccount aanvragen

Voor wie is Fysio Toetstrainer?

De Fysio Toetstrainer is bestemd voor studenten fysiotherapie van het eerste jaar tot en met het einde van de studie in Nederland en Vlaanderen. Als docent kun je de Fysio Toetstrainer ook als leermiddel inzetten tijdens de lessen.

Fysio Toetstrainer en BSL Academy

Wil je de Fysio Toetstrainer toevoegen aan een BSL Academy? Ook dat is geen probleem. Samen stellen wij de ideale BSL Academy samen. Deze Maatwerkacademy wordt alleen aan jouw studenten aangeboden en krijgt de naam van de onderwijsinstelling. Zo krijgt het lesmateriaal een persoonlijk karakter. Ontdek de voordelen van de Fysio Toetstrainer voor studenten en neem vrijblijvend een proefabonnement.

Vragen?

Neem contact op met leermiddelenadviseur Bas de Wit

T +31 (0)6 47 94 77 43 
E Sales support

Proefaccount aanvragen

Door wie is Fysio Toetstrainer gemaakt?

De Fysio Toetstrainer staat onder redactie van: Jaap van den Berg (docent fysiotherapie Hogeschool van Amsterdam) en Maurice Harder (docent fysiotherapie Hogeschool Rotterdam).

Het thema Fysiologie is ontwikkeld door auteurs: Simone Andriessen (Hogeschool van Amsterdam), Anton Luzier (Hogeschool van Amsterdam), Joris van der Niet (Hogeschool Rotterdam), Ted Ronteltap (Hogeschool van Amsterdam), Oscar Reijmerink (Hogeschool Rotterdam).

Het thema Neurologie is ontwikkeld door auteurs: Nanda van der Linde (Hogeschool van Amsterdam), Anton Luzier (Hogeschool van Amsterdam), Joris van der Niet (Hogeschool Rotterdam), Ted Ronteltap (Hogeschool van Amsterdam).

Het thema Beweging & orthopedie is ontwikkeld door auteurs: Joris van der Niet (Hogeschool Rotterdam) en Maurice Harder (Hogeschool Rotterdam).

Video tutorial Fysio Toetstrainer


Handig leermiddel om je voor te bereiden op theoretische kennistoetsen

Student Fysiotherapie,
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Fijne duidelijke manier om te leren en om te testen of je je kennis beheerst

Student Fysiotherapie,
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Voorbereid op je tentamen met de meest actuele toetsvragen per boek en thema

Student Fysiotherapie,
Hogeschool Utrecht


ONDERSTAANDE HOGESCHOLEN MAKEN AL GEBRUIK VAN FYSIO TOETSTRAINER. STUDENTEN VAN DEZE HOGESCHOLEN KRIJGEN AUTOMATISCH TOEGANG VIA DE BSL ACADEMY.
 
Image
Image
Image
Image